nederlandse boeken jeugd
Iemand nog tips voor leuke nl boeken? Ouders Online.
zo, 01/11/2009 1441.: Mijn kinderen vinden het ook altijd lastig om genoeg boeken die hun interesseren bij elkaar te sprokkelen van Nederlandse auteurs. Ik weet niet of echte kinderboeken bij jullie op school nog mogen maar anders zijn de boeken van Thea Beckman wel altijd erg geschikt. Ik vind haar een van de leukste jeugd auteurs van Nederland.
Home Leesplein de 15. Jeugdbibliotheek.
Een website met informatie over Nederlandse schrijvers. Je kunt hier veel teksten vooral van oude boeken inzien en downloaden. Een website met boekrecensies. Je kunt deze website op elke openbare bibliotheek gebruiken. En misschien heeft jouw school ook wel een inlogcode. Op zoek naar een goed uittreksel? Gebruik dan de Uittrekselbank. Deze database bevat ruim 1.500 uitgebreide uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur. Te gebruiken in elke openbare bibliotheek. En misschien heeft jouw school ook wel een inlogcode. Meer kinderen, jeugd en jongeren.
Jeugd Jeugdboeken Jongeren. 12 tot 15 jaar de Bibliotheek.
Van voorleesboeken voor peuters en kleuters tot spannende verhalen voor young adults. Je leent ze bij de online Bibliotheek. Gewoon met je Bibliotheekpas. Naar de e-books. Wil je het maximale halen uit het voorlezen? Beleef een unieke voorleeservaring met voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes! Naar de voorleesfilmpjes. Praat mee op. Over deze site. Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. in de Bibliotheek. nu in de Bibliotheek. meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. 12 jaar en ouder. Ben je 12 jaar of ouder en ben je op zoek naar een leuk boek of informatie over boeken of schrijvers? Hier vind je het laatste boekennieuws, leuke leestips en informatie over schrijvers en illustratoren en kun je zien wat voor theatervoorstellingen en tentoonstellingen er op dit moment lopen.
Docenten Nederlands 15-18 15 Lezen t/m voor 19 de jaar Lijst. Lezen voor de Lijst.
De Metsiers Inclusief opdrachten. Docentinformatie Claus, Hugo 1950. De morgen loeit weer aan Marugg, Tip 1988. De Nederlandse maagd Moor, Marente de 2010. De oesters van Nam Kee Inclusief opdrachten. Docentinformatie Beijnum, Kees van 2000. De ontdekking van de hemel Inclusief opdrachten.
Fictie kinder en jeugdboeken.
Sport en spel. Home Nederlandse boeken Kinderboeken Fictie kinder en jeugdboeken. Fictie kinder en jeugdboeken. Terug naar Kinderboeken. Fictie 10 12 jaar 894. Fictie 13 15 jaar 489. Fictie 15 374. Fictie 4 6 jaar 126. Fictie 7 9 jaar 743.
Nederlandstalige jeugdliteratuur Wikipedia.
Bekende Nederlandstalige boeken bewerken. Arendsoog serie Paul Nowee en Jan Nowee. Bartje Anne de Vries. Bob Evers serie Willy van der Heide. Ciske de Rat Piet Bakker. Commissaris Achterberg serie Wim van Helden. De Kameleon serie Hotze de Roos. De olijke tweeling serie Arja Peters. Dik Trom serie C. Een zomerzotheid Cissy van Marxveldt. Het dagboek van Anne Frank. Jip en Janneke serie Annie M.G. Ot en Sien serie J. Ligthart en H. Paulus de boskabouter Jean Dulieu. Piggelmee Plaatjes: Nans van Leeuwen. Pinkeltje serie Dick Laan. Simmetje serie Georges Mazure. Snelle Jelle Ad van Gils. Schoolydillen Top Naeff. Belangrijke prijzen bewerken. Kinderboek van het jaar 1954-1970. Staatsprijs voor kinder en jeugdliteratuur. Prijs van de Kinder en Jeugdjury voor het boek in Vlaanderen. Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Jeugdliteratuur. Woutertje Pieterse Prijs. Zie ook bewerken. Lijst van Engelstalige literaire jeugdboekenschrijvers. Externe links bewerken. Een aanbod van recensies van kinder en jeugdboeken. Dagelijks nieuws over Nederlandstalige jeugdliteratuur biografieën. Nieuws over Nederlandstalige jeugdliteratuur biografieën. Overzicht van oude jeugdboeken en schrijvers.
Fictie 13 15 jaar.
Top 10 Duits. Boek van de maand. Van Stockum selectie. Boekenbonnen op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis! Wat is een ebook? Grafische vormgeving Design. Sport en spel. Home Nederlandse boeken Kinderboeken Fictie kinder en jeugdboeken Fictie 13 15 jaar.
Docenten Nederlands 12-15 12 Lezen t/m voor 15 de jaar Lijst. Lezen voor de Lijst.
fictie en werkelijkheid. goed en kwaad. Download de hele lijst PDF. title waardering auteur jaar boekenkast. De gele scooter. Bogaart, Elle van den. Echte helden zwijgen niet. Dam, Arend van. Het leven van een loser 1: Logboek van Bram Botermans.
Literatuurlijst Boeken Scholieren.com. literatuurlijst Scholieren.com.
Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Op de literatuurlijst staan boeken die je kan lezen voor je lijst, ingedeeld op niveau en/of aantal punten.
Jeugd Boeken Jongeren. voor jongeren 15 tot 18 jaar de Bibliotheek.
Met leuke leesboeken en informatie voor je spreekbeurt of werkstuk. In de Jeugdbibliotheek vind je alles voor jouw leeftijd.: Jeugd 0-6 jaar. Jeugd 6-9 jaar. Jeugd 9-12 jaar. Jongeren 12-15 jaar. Jongeren 15-18 jaar. Boeken lezen voor school. Zoek je een leesboek voor school?

Contacteer ons