volwassen opleiding
Onderwijs voor volwassenen ROC Midden Nederland.
ROC Midden Nederland heeft een groot onderwijsaanbod voor volwassenen. Op het VAVO Lyceum bieden we certificaten van middelbare schoolopleidingen. Bij Bedrijfsopleidingen hebben we specifieke vak en branche gerichte bbl-opleidingen, maar ook cursussen en trainingen. Op de mbo-colleges vind je ook bbl-opleidingen voor volwassenen.
Volwassenen Aventus.
Kom naar de open dag op woensdag 29 januari! Jouw studie bij Aventus. Mbo voor havisten. Haal hier je mavo/havo/vwo-diploma. Alle deeltijd mbo-opleidingen. Beter Nederlands leren. Nederlands als tweede taal. Mavo/havo/vwo voor volwassenen. Disclaimer privacy statement. Aanmelden voor een opleiding.
Volwassenen ROC Friese Poort.
Veelgestelde vragen volwassenen. Ik heb al een opleiding afgerond waarbij ik examen heb gedaan in Nederlands, Engels en rekenen. Krijg ik daarvoor vrijstelling als ik bij ROC Friese Poort een opleiding volg? De eerder behaalde resultaten van de genoemde vakken zijn twee jaar geldig.
Volwassenenonderwijs Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Zoek nu een opleiding Volwassenenonderwijs. Aan iedereen van 18 jaar en ouder biedt Zadkine mogelijkheden om een diploma van een beroepsopleiding of een kwalificatie op een hoger niveau te halen, een doelgerichte cursus te doen, vmbo, havo of vwo versneld af te ronden of in te burgeren en cursussen voor Nederlandstalige of niet-Nederlandstalige volwassenen te volgen.
Volwassenenonderwijs Welzijn Scalda.
Toevoegen aan je favorieten. Deze opleiding is een Mbo Keuzegids Topopleiding 2019. We vinden het erg belangrijk dat je zo snel mogelijk ervaart en leert wat het is om te werken als medewerker kinderopvang. Vrijwel de gehele opleiding ben je minimaal een dag bezig in de praktijk.
Volwassenenonderwijs ROC Friese Poort.
Testen toetsen en examens. Meer over de mogelijkheden. Jezelf ontwikkelen in iedere fase van je loopbaan. Met welk doel wil je een opleiding volgen? Wil je meer verantwoordelijkheid? Wil je een andere functie maar heb je niet het juiste papiertje? Wil je heel iets anders gaan doen? Zoek je werk en wil je je kansen vergroten? Wij helpen je graag verder. Hoe maak je een keuze? Wanneer jouw doelen helder zijn kun je een passende keuze maken. Wij helpen je daar graag bij. Misschien is een mbo-diploma niet nodig en volstaat voor jou een branche-erkend diploma of een korte cursus. Het volwassenenonderwijs bij ROC Friese Poort biedt je verschillende scholingsmogelijkheden. Het aanbod is zoveel mogelijk afgestemd op jouw situatie.
Home VISTA college.
Over VISTA college. Werken bij VISTA college. Taal en volwassenen educatie. Aanmelden voor een opleiding. Beleid, rechten en plichten. Informatie voor havisten. Voor decanen en mentoren. Kom bij ons kijken! Open mbo weekend. je er bent! 9, 16 17 november.
Volwassenenonderwijs ROC van Flevoland.
Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Bij ons kun je terecht voor het vavo. We hebben ook cursussen Nederlandse taal en cursussen inburgering. Joke Smit College vavo. Mavo, havo en vwo voor volwassenen. Bekijk ons aanbod. Cursussen Nederlandse taal.
MBO Opleidingen Pedagogiek Variva Edu Academy.
Leergang Leraarondersteuner Post-MBO opleiding. Pedagogisch beleidsmedewerker / coach. Variva Edu Academy. Gespecialiseerd Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent, Kinderopvang. Schrijf je nu in. Vraag een brochure aan. Variva Edu Academy. Omscholen in de kinderopvang met baangarantie! Bekijk snel onze vacatures. Opleidingen in Pedagogiek. Onderwijsassistent, Gespecialiseerd Pedagogisch Werk, Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, Facilitair Werk. Variva Edu Academy biedt al ruim 15 jaar opleidingen vol ontwikkeling en perspectief. Variƫrend van trainingen tot 1-jarige deeltijd MBO-opleidingen. Kiezen voor Variva is kiezen voor kwaliteit en hoog aangeschreven opleidingen in het onderwijs en pedagogisch werkveld. Je vindt ons in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Voor volwassenen zijn we met ruim 600 studenten de grootste aanbieder van deeltijd MBO opleidingen gespecialiseerd in de sector welzijn.
Heb ik recht op de tegemoetkoming schoolkosten deeltijders? Rijksoverheid.nl.
U bent 18 jaar of ouder. U staat ingeschreven voor een deeltijdopleiding in het voortgezet onderwijs of het voortgezet volwassenen onderwijs vavo. Uw opleiding is minimaal 270 lesminuten per week. Of uw schriftelijke opleiding bestaat uit minimaal 2 vakken. U bent Nederlander of daaraan gelijkgesteld.
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.

Contacteer ons