volwassen zwemles
Zwemles voor volwassenen Recreatiecentrum Oostervant.
Maandabonnement volwassene 30 minten les. Volwassen zwemles is 1 keer per week 30 minuten per les. Op maandagavond en dinsdagochtend worden de dames zwemlessen verzorgd door onze vrouwelijke zwemonderwijzers. Het zwembad is op dat moment alleen toegankelijk voor vrouwelijke bezoekers.
Zwemles voor volwassenen Sportcomplex De Hoge Devel.
Zwemles voor volwassenen. Jips Junior zwemles 1730: 1800.: Zwemmen voor zwangeren 1900: 1945.: Aquapower 1930: 2030.: Aquajogging 1930: 2015.: Zwemles voor volwassenen 2030: 2130.: Toon alle activiteiten. Beoordeling 5 beoordelingen. Zwemles voor volwassenen. U ziet al die mensen lekker zwemmen?
Zwemles voor volwassenen Sportschool Mulder Sport Zoetermeer.
Zwemlessen gaan volgen doet u niet voor anderen, maar juist voor uzelf, U investeert in uw eigen vaardigheden en kunt u in de toekomst gaan genieten van het bewegen of recreeeren in het water. Een zwemles voor volwassen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen, maar ook om de oude zwemvaardigheden op een veilige manier weer te beheersen Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen, dus waar wacht u nog op?
Zwemles Zwemles Volwassen Volwassen Caribabad. Caribabad.
We geven zwemlessen op verschillende niveaus. Weet je niet aan welke les je mee zou kunnen of moeten doen, informeer dan even. Aanmelden voor de lessen kan bij de kassa van het zwembad. Zwemles BC en Zwemvaardigheid. Zwemles BC en Zwemvaardigheid.
Zwemles Volwassenen en Jongeren.
In Sportcentrum Kardinge hebben we ook speciaal zwemles voor jongeren, die nog niet een zwemdiploma hebben gehaald. We begrijpen dat oudere kinderen niet mee willen zwemmen met de kleinere kinderen. Samen met andere leeftijdsgenoten geven we een ongedwongen les. De zwemles is voor jongeren tot 18 jaar.
Zwemles voor volwassenen bv SPORT.
De volwassen zwemles bieden wij ook uitsluitend aan voor dames. Voor meer informatie over de zwemlessen zie ook de folder Ik leer zwemmen. Vult u dan het inschrijfformulier zwemlesactiviteiten Kalverdijkje/ de Blauwe Golf in en stuur deze retour naar betreffend zwembad.
Zwemles voor volwassenen De Mirandabad.
Gemeente Amsterdam De Mirandabad. Zoeken in De Mirandabad. Pad tot huidige pagina. Zwemles voor volwassenen. Het De Mirandabad geeft ook zwemles aan volwassenen. Kunt u nog niet zwemmen of wilt u een extra diploma halen, dan bent u van harte welkom.
Zwembad t Bun Volwassen zwemles.
Zwemles voor volwassenen is bedoeld voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, het verleerd zijn of het zwemmen zelf hebben aangeleerd, maar niet tevreden zijn over hun zwemtechniek. Ook mensen die angstig zijn in het diepe water kunnen wij helpen.
Zwemles voor volwassenen Sportbedrijf Zaanstad.
zwembad De Slag. Kies uw locatie en bekijk hier de prijzen voor de desbetreffende activiteit. Zwemles voor volwassenen. Maandleskaart 1x60 min. Zwemles voor volwassenen. Maandleskaart 1x30 min. Zwemles voor volwassenen. Maandleskaart 1x60 min. Zwemles voor volwassenen. Maandleskaart 1x30 min. Zwemles voor volwassenen.
Zwemles voor volwassenen Sportfondsen.
Please click here if you are not redirected within a few seconds. Zwemles in zwembad Safari. Het Zwem ABC. Zwemles voor volwassenen. Jip's' Ouder Kind zwemmen. Huis ten Bosch. Over Zwembad Safari. Welkom bij Zwembad Safari. Zwemles voor volwassenen. ClubAquavitaal 0930: 1200.:
Volwassen zwemles Sportaal.
Dames zwemles 0900: 1200.: De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en feestdagen, zie overzicht. Volwassen zwemles kost 3480, per maand en Dames zwemles 2550, per maand incl. inschrijfgeld en diplomazwemmen en dit bedrag betaal je 11x per jaar in de zomer betaal je 1 maand niet.

Contacteer ons