volwassen zwemles almere
Zwemles volwassen Zwemschool Van Rheenen Sport.
Bent u van mening dat u zwemles kan gebruiken? Aarzel dan niet, neem contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport en kom zwemmen in Almere. Zwembad met goede faciliteiten. De zwemles voor volwassenen vindt plaats op twee locaties in Almere: het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark.
algemeen zwemschool-aquayara.
Tevens is het mogelijk om zwemlessen voor de zwemvaardigheiddiploma's' te volgen. Overige activiteiten Naast de reguliere zwemlessen kunt u bij ons terecht voor Aquafun activiteit voor kinderen, zwemles voor volwassenen, baby, peuter en kleuterzwemmen en snorkelen. Tevens kunt u in ons zwembad in Almere Tussen de Vaarten op verschillende dagen banenzwemmen.
zwemlesvoorvrouwen.
Houd je van zwemmen? Of wil je graag leren zwemmen en je diplomas halen? Maar doe je dat liever alleen met vrouwen? Dat kan bij ons. Wij geven zwemles en voor de vrouwen die al kunnen zwemmen, bieden we vrij zwemmen aan.
Sportschool Almere: fitness bij Van Rheenen Sport.
Zwemmen bij onze sportschool in Almere. Zwemles volgen, trainen met Aqua Fitness of vrij zwemmen in een allergievrij zwembad? Kom dan naar van Rheenen Sport! Onze sportschool in Almere biedt het perfecte trainingsprogramma voor iedere zwemmer, en de zwembaden hebben de meest uitgebreide sportieve faciliteiten van de regio.
Zwemles? Kikkersprong! Zwemschool Kikkersprong.
De ene zwemles is de andere niet. Bij Zwemschool Kikkersprong hebben wij een geheel eigen lesmethode ontwikkeld gebaseerd op de basisprincipes van het zwem-ABC. Kenmerkend voor deze lesmethode is dat de kinderen één op één vanuit het water begeleid worden.
Alle kinderen doen mee Rondkomen met een laag inkomen Werken Gemeente Almere.
We zijn de pilot Als ik later groot ben in Almere Haven gestart om dit verder uit te werken. Het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds hebben dit jaar extra geld gekregen. Méér kinderen kunnen dus meedoen met drummen, dansen, zwemmen, sporten, en nog veel meer.
Caribabad Meer dan een sub-tropisch zwemparadijs.
Herfstvakantie in het Caribabad. Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober is ons herstvakantierooster van kracht. Dat betekent extra ruime openingstijden, dus lekker lang genieten van ons tropische zwemparadijs. LET OP: op zaterdag 19 oktober gaat de zwemles wel gewoon door!
Oordopjes op te zwemmen Hans Anders.
Met zwem oordopjes voorkom je dat er water in het oor komt tijdens het zwemmen, douchen en baden. En dit vermindert dan weer de kans op een oorontsteking. Voordelen van oordoppen voor het zwemmen. Deze kant-en-klare oordopjes van Noizezz zijn speciaal ontworpen voor het zwemmen.
Tarieven Optisport Zwembad, Fitness, Trampolinepark, Speeltuin.
Pierre de Coubertinplein 6. 1362 LB Almere. Locatiemanager: Roger van Dam. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt Zwembad Almere Poort bereiken via e-mail: almerepoort-receptie@optisport.nl of via telefoonnummer 036-5405346. Volg Zwembad Almere Poort op social media. Zwemmen Inschrijven Zwemles Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact.
Subtropisch Bosbad Putten: hét zwembad van de Veluwe!
Geef je op voor een gratis proefles. Geslaagde afsluiting van het zomerseizoen met de hondenplons. We zijn begonnen! Volg de bouw van onze wildwaterbaan. Het adres voor zwemles. Ook daarvoor ga je naar Bosbad Putten. Ontdek meer over onze werkwijze!
Zwemles Almere Zwemles bij van Rheenen Sport.
Meer weten over zwemles bij van Rheenen Sport Almere? U kunt bij van Rheenen Sport Almere voor zwemles op twee locaties terecht: zowel in het instructiebad van het Rie Mastenbroek Sportpark als in het sportbad van het Fanny Blankers-Koen Sportpark organiseren wij regelmatig zwemles in Almere.

Contacteer ons