c boeken jeugd
Jeugd 12-18.
Zoek je een boek voor je leeslijst Nederlands? Kijk dan in onze themalijsten Lezen voor de lijst. Ze zijn geordend naar zes leesniveaus, van makkelijke tot zeer pittige boeken. Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype.
Jeugd Jeugdboeken Jongeren. 12 tot 15 jaar de Bibliotheek.
Van voorleesboeken voor peuters en kleuters tot spannende verhalen voor young adults. Je leent ze bij de online Bibliotheek. Gewoon met je Bibliotheekpas. Naar de e-books. Wil je het maximale halen uit het voorlezen? Beleef een unieke voorleeservaring met voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim en SchoolTV. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes! Naar de voorleesfilmpjes. Praat mee op. Over deze site. Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. in de Bibliotheek. nu in de Bibliotheek. meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. 12 jaar en ouder. Ben je 12 jaar of ouder en ben je op zoek naar een leuk boek of informatie over boeken of schrijvers? Hier vind je het laatste boekennieuws, leuke leestips en informatie over schrijvers en illustratoren en kun je zien wat voor theatervoorstellingen en tentoonstellingen er op dit moment lopen.
Leesplein 12.
Ze vindt een witte envelop met een dare in ruil voor de waarheid over Milans dood. Maar wat als de lugubere dares elkaar blijven opvolgen? Juul zit vast in een obscuur spel. Uitgever: De Fontein, 2017. Aantal bladzijden: 252. Schrijver: Mirjam Mous. Kris en zijn neef Hopper zijn samen op vakantie, maar raken in Spanje betrokken bij een dodelijk ongeval. Ze slaan op de vlucht en komen in het schimmige bergdorpje Odrín terecht. Plotseling steekt daar een zeer besmettelijk en dodelijk virus de kop op en het hele dorp wordt in quarantaine geplaatst. Ze kunnen geen kant meer op. Uitgever: Van Holkema Warendorf, 2017. Oorspronkelijk jaar van uitgave: 2015. Aantal bladzijden: 283. terug naar lijst. Meer kinderen, jeugd en jongeren.
C-boeken voor jongen Ouders Online.
Home Forum C boeken voor jongen. C-boeken voor jongen. 14 berichten / 0 nieuw. vr, 02/10/2009 2034.: C-boeken voor jongen. Zoonlief moet in de brugklas 6 C-boeken lezen. We hebben al bij de bieb gekeken, maar veel boeken zijn echte meidenboeken'Carry' Slee e.d.
Collectie voor jeugd.
De leesniveaus worden aangegeven met S AVI-start, M3 midden groep 3, E3 eind groep 3 en M4 midden groep 4. A-boeken: leesboeken voor kinderen t/m 9 jaar. AJ-boeken: informatieve boeken voor kinderen t/m 9 jaar. Voor kinderen vanaf 9 jaar. B-boeken: leesboeken voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. C-boeken: leesboeken voor kinderen vanaf 12 jaar. B/C-boeken: leesboeken in het Engels. J-boeken: informatieve boeken over allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld om te gebruiken voor een werkstuk of spreekbeurt. Leestips voor de jeugd!
Young Adults.
Zo kun je boeken zoeken die passen bij jouw niveau en die niet te makkelijk of te moeilijk voor je zijn. Leesniveaus 15 t/m 19 jaar. Meer informatie over Lezen voor de lijst. Informatie over boeken en schrijvers voor jongeren vanaf 15 jaar. Online lid worden.
Welk boek voor welke leeftijd.
En voor de jeugd vanaf 15 jaar zijn er de D-boeken. Leesboeken naar leeftijd. AP prentenboekjes tot 4 jaar. AK kleuterboekjes 4 tot 7 jaar. E eerste leesboekjes. S start, begin groep 3. M3 midden groep 3. E3 eind groep 3. M4 midden groep 4. E4 eind groep 4. A tot 9 jaar. B 9 tot 12 jaar. C vanaf 12 jaar. D vanaf 15 jaar. Informatieve boeken naar leeftijd.
Docenten Nederlands Nederlands 12-15 12 12 Lezen t/m t/m voor 15 15 de jaar jaar Lijst. Lezen Lezen voor voor de de Lijst. Lijst.
Eén mens is genoeg. TIP Wij leugenaars. TIP 2018 De erfenis van Richard Grenville De verborgen universiteit 1. Om een boek aan je boekenkast te kunnen toevoegen moet je eerst inloggen. Mocht je nog geen account hebben dan kun je deze aanmaken.
Home Leesplein de 12. Jeugdbibliotheek.
Het eerste boek over Percy Jackson is nu verschenen als graphic novel. Hierin komt de wereld van de Griekse goden en halfgoden die Rick Riordan creëerde tot leven met de illustraties van Attila Futaki. Meer kinderen, jeugd en jongeren. Boek en Jeugd Online.
Jeugdleesboeken.
C Leesboeken voor de leeftijd vanaf 13 jaar. D Leesboeken voor de leeftijd vanaf 15 jaar voor jongeren. De A-boeken staan bij elkaar in een kast, en daarbinnen op alfabet op de eerste vier letters van de achternaam van de schrijver. Dat geldt ook voor de B-boeken en de C-boeken. Zo staan de boeken voor een bepaalde leeftijdsgroep bij elkaar.

Contacteer ons